PERUVIAN CUISINE

PERUVIAN CUISINE Authentic Peruvian

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 200 beoordelingen
21 dec 2020 om 19:55 food excellent. We were happy with our order. Only complaint is that the starters were too small for the price (or too expensive for the size) - for 10 euros should be more than two potato slices. They were delicious however.
20 dec 2020 om 15:34 The delivery was good, but the food was lacking flavor. The pollo a la brasa was not very seasoned and the papa a la Huancaina was ok. Other things in their menu taste much much better.
20 dec 2020 om 5:53 kip niets vers en salad
11 dec 2020 om 9:11 Great!
6 dec 2020 om 9:06 La comida estuvo rico pero me toco comer el ceviche sin la leche de tigre porque lo sirvieron aparte y yo no lo sabia porque el ceviche siempre se sirve junto y no aparte.primera vez que hize mi pedido para probar la comida peruana.
1 dec 2020 om 21:56 Echt lekker Peruaans eten, met een glaasje Inca Cola. Geen beoordelingen bezorgtijd heb het zelf opgehaald zo graag wilden we het eten.
1 dec 2020 om 16:03 Delicious food! Ordered the lechon with cassava, fried rice and grilled chicken. Do not disappoint. Will definitely order again.
14 nov 2020 om 21:54 Het was super. We waanden ons terug in Peru.
11 nov 2020 om 8:10 Iets duurder geworden, maar realistischere porties. Wel jammer dat er zo weinig ei en olijf bij de kip zaten, maar al met al erg genoten.
9 nov 2020 om 15:02 Eten fantastisch. Personeel zéér onvriendelijk. Moest buiten wachten op mijn bestelling. Toen deze klaar was werdt er vanuit binnen hard op het raam geklopt een snel naar het eten gewezen.
25 okt 2020 om 21:55 La comida estaba rico pero, no muy caliente
24 okt 2020 om 19:54 Delicious!!